Urter – en viktig ingrediens i snus

Visste du at urter har blitt brukt i snus i årevis for å tilføre naturlig smak og aroma? Urter gir ikke bare en ekstra dimensjon til smaksopplevelsen, men de kan også ha en beroligende effekt. Det er også slik at bruken av ulike urter vil gi ulike smaksbilder, så her er det bare å prøve seg frem.

Naturlige urter gir en frisk smakopplevelse

Skruf Fresh S2 er en spesiell type snus som er laget med en blanding av naturlige urter for å gi deg en forfriskende smaksopplevelse. Med en balansert kombinasjon av mentol og urter, gir skruf fresh s2 en frisk følelse i munnen som varer lenge. Denne snusen er også perfekt for deg som ønsker enkle porsjonspakker, og som er over gjennomsnittet glad i mynte.

Et godt alternativ

Uansett om du er en erfaren snusbruker eller nybegynner, kan snus med urter være et flott alternativ for deg som ønsker noe annet en røyk. Og som allerede nevnt, bør du prøve Skruf Fresh S2 hvis du er ekstra glad i mynte.

Er du fortsatt usikker på hvilke urter som passer i snus, kan du ta en titt på denne listen som gir deg en oversikt over alle urtene som finnes. Du vil garantert finne en ny favoritt.