Hva slags snacks bør jeg spise?

Det finnes så mye god snacks på markedet, men hva skal du spise? I denne artikkelen skal vi komme med noen tips om hva slags snacks det kan være bra for deg å spise.

Frukt og grønnsaker

Det er mange av oss som ikke får i oss nok frukt, så det å fokusere på å spise mer frukt kan være en veldig god idé. Et godt tips er å alltid ha med seg et eple, en appelsin eller en banan når man er ute på farten, så når sulten kommer krypende så vil du heller spise det ennå kjøpe deg noen dyre bakevarer i nærheten. Frukt er også ganske sunt, om du ikke visste det!

Det er jo også sånn at du kan lære hva slags frukt som er i sesong, slik at du får den beste varianten av frukten. Visste du forresten at blodappelsin har sesong i januar? Det har blå druer også.

Grønnsaker er jo også et naturlig valg. Det er mange som elsker å knaske på ei gulrot eller kanskje sukkererter. Grønnsaker gir deg godt med fiber, noe som vi alle trenger mer av!

Nøtter

Dette er en av de snacksene som ALLE liker (bortsett fra de som har allergier selvsagt), rett og slett fordi det finnes så mange forskjellige typer nøtter. Du kan spise bare en type nøtter eller du kan kjøpe noen nøtteblandinger. Noe som er ganske trendy (forståelig nok) er å lage sine egne energibarer med ulike typer nøtter. Det er overraskende enkelt å lage disse typene snacks. Det gir deg også ekstra protein og sunt fett som holder deg gående lengre.

Dette er de beste snacksene vi kan komme på. Kanskje du har noen oppskrifter du ønsker å dele med andre? Det å ha enkel, men sunn og god snacks gjør hele forskjellen!