Feng shui

Alle som vil ha et sunt liv bør tenke på kostholdet, og alle som vil ha et sunt liv bør tenke på kroppen. På formen, vitaminene man får i seg, og treningen man gjør. Det er viktig å holde seg aktiv, viktig å være utendørs så ofte man kan. Vil man leve lenge, er det mye man kan gjøre for seg selv. Vi har snakket mye om kosthold og friluftslivet her på Urteguiden. Vi har forklart hvilke urter du kan plukke, hvilken type mat som er best og hvordan du billig-fitness-urteguiden-no-yogamatterenser kroppen. Men det finnes flere andre positive måter å forandre livet sitt på, slik at man kan forandre seg selv til det beste mennesker man kan bli.

La energien flyte fritt i hjemmet

En av disse måtene har med omgivelsene våre å gjøre, og med flyten av energi. For vi påvirkes like mye av tingene rundt oss som av maten vi spiser og livet vi lever. En av måtene å påvirke denne flyten av energi og oppnå positive effekter av den, kalles feng shui. Feng shui er en gammel kinesisk praksis der målet er harmoni. Harmoni i hjemmet, harmoni i livet, harmoni i sjelen. Feng shui betyr “vind og vann” på kinesisk, og metodene for denne innredningen har blitt brukt i flere tusen år. Ja, vi snakker om interiør, altså innredning av huset.

Velg med omhu

Ved å bruke kunnskapen som kineserne har samlet opp gjennom årene, kan du fjerne energetiske knuter fra kroppen og oppnå en bedre følelse, samt en bedre forståelse av deg selv og verdenen du lever i. Det beste er at feng shui verken er dyrt eller vanskelig, det handler kun om formen på møblene, Open plan contemporary living space.hvor du plasserer dem i huset og hvilken farge de har. Når du har et gigantisk utvalg av møbler kan det derfor være lurt å velge det som passer best etter feng shui-metoden. Nøytrale farger, få detaljer, lette strøk. Møblene skal være enkle, men funksjonelle. Fargene må lindre sjelen, mens plasseringen av møblene må la deg gå fritt rundt i leiligheten. Skal du innrede huset, anbefaler vi å tilpasse det til din egen livsstil.

Med et vakkert hjem etter feng shui-praksisen vil du straks kjenne ro og harmoni i kroppen. Når dette blander seg med et naturlig, godt kosthold og en aktiv livsstil, vil du aldri ville gå tilbake til den personen du var før.