Sund mat og trening er veien til suksess

Sund mat og trening er veien til suksess

Kroppen må vi passe på, for den er den eneste vi har. Derfor er det først og fremst viktig hva vi putter i munden, men også at vi styrker kropp og sjel med trening.

 

Yoga er godt for kropp og sinn 
Yoga styrker både kroppen, men også sinnet. Mange bruker yoga, som en slags meditasjon der de går inn i seg selv samtidig som at man styrker musklene.

Du kan både trene yoga i treningssenteret, og hjemme i stuen. Alt du trenger er litt avslappende musikk, kanskje en yoga og meditasjons playliste og en yogamatte. Det finns mange steder, der du kan investere i en yogamatte. Du kan kjøpe yogamatter på denne webshoppen. Når du trener hjemme, kan du gjøre alt i ditt eget tempo pluss du virkelig får ro til å konsentrere deg om det du gjør.  Yogamatten kan også brukes til andre øvelser enn yogaøvelser. Du kan hente treningstips på nettet.

 

Riktig kost
Det er også viktig å spise riktig når man trener, at man får den mengden protein, karbohydrater og fibrer som er nødvendig på en dag, ellers virker treningen ikke. Mennesket vet egentlig at det er nødvendig å følge et sunt balansert kosthold. Vi vet hva som er bra for oss og hva som er mindre bra, men noen ganger velger man å ignorere dette. Trening kan hjelpe deg på rett spor igjen, ved å gå tilbake til sinnet og komme deg på rett vei igjen. Men trening alene kan ikke gjøre deg til en sterk person. Vi trenger energi både til kropp, slik at vi kan utvikle hjernen. Frisk og sunn mat gir glede og øker intelligensen.

 

Kom på rett spor igjen
Føler du deg litt ute av kurs? Sliten og stresset fra jobb? Ingen energi eller livslyst? Sover du dårlig om natten. Alle disse faktorene kan ha noe med kostholdet og for lite trening å gjøre. Tenk over hva du spiser og hva du ikke spiser, kan noe endres? Kanskje du spiser for lite eller for mye. Husk at kosten må være variert. Det kan være vanskelig å få i seg alt i den riktige mengden på en dag. Prøv å planlegg etter det slik at du er bedre forberedt. Du tenker kanskje at du ikke har tid til å trene, med alt annet du skal rekke i løpet av en dag. Men med trening investerer du faktisk i tid. I lengden vil det gi deg mer overskudd og du vil rekke mer enn, hvis du bare var sliten og uten energi til noen ting. Prøv det selv.

Du vil bli en gladere og mer energisk person – med mer mot på livet.