Inspirerende kjøkkeninnredning

This article is paid and made in collaboration with the mentioned websites in the article

Kjøkkenet har en sentral plass i de norske hjem. Her samles familien til sosialt samvær, vi kreerer lekker mat og svært mange spiser også på kjøkkenet. Hjemme hos oss kaller vi kjøkkenet navet, fordi det meste vi gjør når hele familien er hjemme, har sitt utspring fra kjøkkenet.

Lekkert kjøkken inspirerer til matlaging

Vi vet alle hvor inspirerende et lekkert kjøkken er når maten skal lages. Det er som om det estetiske i kjøkkeninnredningen smitter over på maten, via omveien om inspirasjonen vi får i fine omgivelser.

For det er unektelig mer inspirerende å legge glede og energi i matlagingen når arbeidsplassen er fin.

Lyse, stilrene og glatte overflater, kombinert med nok av skuffe- og skapplass gjør det til en drøm å lage mat. Småfikse moderne løsninger forenkler dessuten alt det andre man gjør på kjøkkenet i løpet av en dag.

Kjøkkenplanlegger

Nettoline har ikke bare inspirerende bilder fra ferdigmonterte kjøkken på hjemmesiden sin. De har også lagt inn en brukervennlig kjøkkenplanlegger som inneholder alle modultyper og hvitevarer man normalt har på kjøkkenet. Så kan du enkelt tegne opp drømmekjøkkenet ditt, med mål tatt fra eget kjøkken.

Nyt dansk mat i danskdesignede omgivelser

Skulle inspirasjonen til et nytt dansk-designet kjøkken bli så stor at du ender med å kjøpe et nytt kjøkken, vil du se at prisene ligger i den hyggelige enden av skalaen hos Nettoline. Besøk hjemmesiden her!

Så kan du kanskje lage noen tradisjonelle danske retter i det nye kjøkkenet. For eksempel «stegt and», «flæskesteg» eller «culottesteg» er gode, smakfulle alternativer. Hvis du ikke bare disker opp med noen fantastiske smørrebrød, du vet, de der med så mye deilig pålegg på 🙂

Er det dagen for take away?

Kokkeleringslysten er selvfølgelig ikke på topp alle dager, selv ikke i det mest fantastiske kjøkkenet. Til de dagene kan det være greit å huske på tjenesten Just Eat, hvor du på en svært enkel måte kan bestille enten take away eller ferdigmat til levering på døren.

Just Eat representerer spisesteder over det meste av landet og dekker spekteret fra tradisjonelle gatekjøkken opp til restauranter. Se selv hvor lekende lett det er å bestille mat på Just-eat.no.

Baderomsinnredning, vaskerom og garderober

Vi gjør for ordens skyld oppmerksom på at Nettoline har ikke bare kjøkkeninnredninger i sortimentet sitt. Baderomsinnredninger og garderober selges også i nettbutikken deres og du finner de lekreste inspirasjonsbilder fra badeværelser og vaskerom under Inspirasjons-fanen.

Så er du som oss og virkelig liker dansk design, vil du med stor sannsynlighet forelske deg i opptil flere av badeværelsene Nettoline viser frem. Se dessuten på vaskerommene, hvor praktisk og lekkert de innredes i de danske «bryggers».