Ting som må være på plass for å komme i form

Om ikke alle, så er det i det minste de fleste av oss som drømmer om å komme i form. I teorien kan det for noen virke enkelt, mens andre kanskje ikke vet helt hva som i teorien skal til for å komme i form. I denne artikkelen skal vi gå gjennom noen ting som må på plass for å komme i form. Og etter du har lest dette, er det eneste som mangler at du setter det ut i praksis, og gjør grovjobben, slik at du kan nå dine mål om å komme deg i form.

Det grunnleggende som må være på plass

Først og fremst bør man naturligvis ha bra treningsutstyr, alt fra joggesko, til tights dame og overdeler. Aim’n er et merke som kommer med herlig treningsutstyr, spesielt tights dame bør man legge merke til. De har også overdeler, og egentlig alt man trenger for å kunne sette i gang med treningen.

I tillegg til klær og riktig utstyr, trenger man i de aller fleste tilfeller et abonnement på et treningssenter. Noen få klarer å trene bra uten abonnement på treningssenter, men det er veldig få. De aller fleste av oss vil nyte store goder av å ha en plass man kan dra, hvor de har alt av utstyr man trenger, og hvor det er andre folk som også trener. Det kan gi en boost å være rundt andre som trener. Noe som også kan være godt er at kroppen vet at når den er på den plassen, så er det trening som gjelder, og alt annet kan vente.

Kosthold er det absolutt viktigste

Når alt kommer til alt, er det bare et par ting som er helt nødvendige å ha orden på når det kommer til å komme seg i form. Det første åpenbare er rett og slett å trene bra. Det aller viktigste derimot er å ha et bra og sunt kosthold. Mange eksperter er enige om at kosthold står for 80% av resultatene.

Det er nemlig slik at treningen kan være så bra som overhodet mulig, mens om kostholdet er veldig dårlig, vil man rett og slett kunne oppleve motgang og ikke fremgang. Hvis man for eksempel ønsker å miste fett, og trener så mye at man forbrenner 400 kalorier ekstra per dag, men dersom man spiser en sjokoladeplate på over 1000 kalorier per dag vil man fremdeles henge langt etter, og faktisk legge på seg.