Ikke fang middagen med grillen!

I løpet av ett eneste år blir over 15000 dyr drept i trafikken. Rein, hjort, elg, rådyr, fugler, ekorn, pinnsvin også videre må alle bøte med livet når de krysser de livsfarlige veiene. Likevel er det mye bedre å dra ut i skogen med hagla på skuldra og finne de aller beste premieutbytte på jakt.

I stedet for å ende opp i en farlig situasjon, kan du også skaffe deg lovlig frontboyle kufanger til bilen. Det er stilrene, moderne og gir bilen et maskulint uttrykk. Velg frontboyle kufanger fra Nordeye. Les her hvorfor vi mener du bør ha en slik på din bil!

Hva gjør en kufanger

Det er ingen tvil om at det går for seg på veiene. Og med tanke på vårt langstrakte land med ulike årstider, dårlige veier og store mengder flakkende vilt, så er det alltid viktig å beskytte seg. Både små og store biler kan bruke frontboyle kufanger, så hva du enn skal, vurder en slik for en tryggere ferd. Det er en billig forsikring dersom uhellet skulle være ute. Du berger bilen, og har mye større sjanse for å komme ut av det uten varige men.

Selv om det er mye godt på grillen i disse dager, ikke la det bli din grill!

Velg lys på bilen

Biler i dag kommer med standard oppsett som ikke alltid er nok i vårt land. De trenger gjerne litt ekstra lys for å kunne se og bli sett. Mange oppgraderer gjerne bilene sine fullt ut når de først er i gang. Enten det er frontbøyle kufangere, lysplanker, ekstralys og varsellamper. Dessuten kan du finne ryggelys hos Nordeye. Velg omgivelsene du finner ro, også på veien.

Sikker bil – garantert fangst

Så lenge du har en sikker bil på veien, så er det store muligheter for å kunne ta hjem et trofé. Som du kan tilberede på den måten du vil når den kommer på kjøkkenbenken. Det fins sjelden noe bedre kjøtt enn den som kommer rett fra skogen. Legg slaktet på pletten og kjør hjem uten å føle deg usikker og redd. Veiene er godt utbygde, men hva som kommer ut av skogen rundt neste sving er aldri klart. I verste fall må du plukke bær og ville urter i skogen.

Mangler du frontbøyle med kufanger nå, sjekk disse prisene og gjør deg klar for sesongen!